Politică

Ciolacu mai are puțin și pune în sondajele PSD cifrele din ”Duminica Orbului”

Potrivit unui sondaj Avangarde plătit de Partidul Social Democrat, formațiunea lui Marcel Ciolacu are nici mai mult nici mai puțin de 40% intenție de vot. PNL a scăzut la 18%, cu doar trei procente peste AUR. Intrarea în opoziție nu ajută USR, care ajunge la 11%, în vreme ce UDMR se menține pe linia de plutire.

Sondaj Avangarde:

PSD – 40%
PNL – 18%
AUR – 15%
USR – 11%
UDMR – 5%
PMP – 4%
PPUSL – 3%
Pro România – 1%
ALDE – 1%
Altele – 2%

Marcel Ciolacu mai avea puțin și ne prezenta în direct la Antena 3 cifrele din ”Duminica Orbului” ca intenție de vot pentru PSD. Acest sondaj este o parodie și trebuie tratată ca atare. PSD se află undeva la 28% în sondaje nicidecum la 40%, iar cu cât va sta mai mult la guvernare vor intra pe o pantă descendentă. Aceste sondaje umflate și repetate prezentate de PSD sunt din banii furați de la români din subvenția publică.

Partidul AUR s-ar undeva la peste 20% intenție de vot. Ca fapt divers, un site afiliat PSD a realizat un sondaj online unde s-au înregistrat peste 15.000 de votanți. În acel sondaj AUR avea 32% iar PSD 17%, asta ieri pe zi, pentru că seara băieții au modificat cifrele: PSD 37% și AUR 14%. După cum bine știm AUR domină în mediul online, în timp ce PSD se află cam pe ultimul loc în acest domeniu.

Back to top button