Politică

Marcel Ciolacu i-a mințit pe români: Va crește vârsta de pensionare și va fi eliminată pensionarea anticipată

Marcel Ciolacu tuna și fulgera la adresa premierului Florin Cîțu acum mai bine de o lună, chiar promitea românilor alegeri anticipate, însă totul era doar o minciună bine gândită pentru a distrage atenția cetățenilor de la faptul că PSD l-a mai ținut câteva luni la Palatul Victoria pe omul care a îndatorat țara cu peste 50 de miliarde de euro.

Marcel Ciolacu i-a mințit pe români că le va mări pensiile și că PSD va aduce bunăstare dacă intră la guvernare. Ciolacu s-a aliat cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, cel mai urât președinte de către români. A făcut blat. Pensiile vor vi mărite maxim cu 180 de lei pentru pensionarii săraci și cu 1800 de lei pentru bogați, cei cu pensii speciale. Asta face PSD.

Marcel Ciolacu afirma că va modifica PNRR, însă și acest lucru este o minciună. Neomarxiștii de la USR și-au asumat prin PNRR să nu mărească pensiile până în 2024. Acum Ciolacu o scaldă și îi minte pe români cu nerușinare. În PNRR este prevăzut că va crește vârsta de pensionare cu doi ani atât la bărbați, cât și la femei. Tot în PNRR este asumat că va fi eliminată pensionarea anticipată.

PSD și PNL sunt parte a fostului FSN creat de Ion Iliescu și regenerat de Klaus Iohannis. PSD și PNL fură românii prin rotație de 32 de ani.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button