Politică

ReporterIS: Mama lui Costel Alexe a cumpărat o casă în ”cartierul VIP-urilor”, construită pe un teren concesionat de un primar PNL

Mama lui Costel Alexe, președintele liberal al Consiliului Județean Iași, a cumpărat în acest an o casă construită pe un teren concesionat de un primar PNL, în comuna Aroneanu, transmite publicația Reporter de Iași.

Ziariștii scriu că adevăratul concesionar al terenului primăriei, Sorinel Isarie, apare fictiv că a construit casa, deși aceasta a fost ridicată de familia Alexe. Fără acest artificiu ilegal, pe baza unei procuri notariale, Maria Alexe nu putea intra în posesia terenului, pentru că acesta era al Primăriei Aroneanu și trebuia scos la licitație, mai arată Reporter IS.

Malul lacului Aroneanu – o zonă locuită de VIP-urile locale, a devenit o afacere proprie a familiei Alexe. Aici au case toți frații, iar acum și mama: sunt 4 case și cinci terenuri concesionate de la Primărie.

Citește tot articolul pe Reporter IS

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button