Politică

Principele Nicolae: România ar putea reveni la monarhie, dacă există voință politică

 Principele Nicolae consideră că România ar putea reveni la monarhie, precizând că ţara este pe drumul cel bun, iar dacă poporul şi scena politică îşi doresc acest lucru, atunci se va întâmpla.

El a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, dacă el consideră că este posibilă schimbarea formei de guvernământ şi întoarcerea României la monarhie.

“Cred că se poate, cred că Familia Regală a arătat ce poate să facă şi tot ce a făcut familia mea a făcut pe fonduri proprii şi cred că ăsta e un mare semn de încredere, cum a făcut, de ce a făcut şi ce rezultate, am văzut după. Şi totul a fost mult mai bine şi mult mai ieftin faţă de preşedinte, de exemplu”, a afirmat Principele Nicolae.

Întrebat dacă românii sunt pregătiţi să se întoarcă la monarhie, a răspuns: “Suntem pe drumul cel bun cred. Mai avem ceva de lucrat la acest capitol. Dar suntem pe drumul cel bun şi dacă poporul şi dacă scena politică vrea acest lucru, se va întâmpla”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button