Știrile 60m.RO

George Simion (AUR) alături de activiștii de mediu din pădurile Bucovinei

George Simion, liderul AUR, într-un live transmis pe facebook din pădurile Bucovinei a vorbit despre jaful făcut în pădurile României de către mafia lemnului.

Liderul AUR susține că există în mod cert o complicitate între Gheorghe Flutur, președintele consiliului județean Suceava și hoții de lemne.


„Am venit cu colegii să documentăm despre ce e vorba. Ce vedeți aici îi aparține lui Gheorghe Flutur. Am vorbit cu poliția care mai întâi trebuie să se ocupe de un transport anterior celui văzut de Tiberiu Boșutar”

Într-o dezbatere pentru legislație pe tema pădurilor organizată de AUR la începutul lunii octombrie s-au găsit sponsorizări de 145.000 de euro din zona Sweighofer oferite Asociației Industriei Lemnului – PROLEMN.

„Ne trebuie un moratoriu de 10 ani privind pădurile României: să se taie doar pentru necesarul intern, pentru lemne de foc. Nu putem exporta lemn sub formă brută. Ni s-au închis fabricile de lemn și ajungem la un mare retail să ne cumpărăm singuri mobile produsă în altă țară” a mai declarat George Simion.

Back to top button