JUSTIȚIE

Polițiștii îl umilesc pe șeful lor PENAL, Lucian Bode

Sindicatele din Poliție sunt extrem de revoltate deoarece fostul și actualul ministru de Interne, Lucian Bode, refuză să colaboreze și nu ascultă doleanțele sindicaliștilor. Lucian Bode nu este nici măcar deschis la dialog darămite să mai facă ceva pentru oamenii legii. Polițiștii mai sunt supărați și de faptul că în timpul pandemiei au fost folosiți ca o armă împotriva populației, fapt ce a deteriorat masiv imaginea acestora în fața cetățenilor.

„Un alt raport „bombă” circulă pe surse și rivalizează cu porcii zburători. Ce este de făcut în această situație? UPDATE 11:55 Pentru că foarte mulți cred că acest raport este real, la fel ca și în cazul colegilor de la Giurgiu, facem precizarea că este vorba despre un pamflet, asemenea porcilor solicitați🤣”, au comentat ironic polițiștii despre ministrul de Interne Lucian Bode.

Mașina ministrului Bode a încalcat mai multe reguli de circulație și a comis un accident. Bineînțeles dosarul penal al șefului MAI a fost ținut la sertar o perioadă apoi a fost clasat, fără prea multe detalii.

Back to top button