Economie

Mafia de stat distruge fermierii români: Expoziția națională de la Romexpo a fost anulată din nou

Expoziția Națională de porumbei de agrement și voiajori, păsări de rasă și exotice, iepuri de rasă și cavia, ediția 2021, care urma să aibă loc în intervalul 9/12 decembrie 2021 a fost anulată pentru a doua oară consecutiv de către această mafie care a capturat statul român prin Raed Arafat și șleahta de securiști odioși ce sug sângele poporului român în frunte cu Klaus Werner Iohannis.

În plin val patru al pandemiei acești indivizi au organizat cel mai mizerabil eveniment, o jignire a adresa poporului român, așa zisul congres PNL, unde au participat 5.000 de oameni fără a se respecta nici o regulă. Cel care a dat tonul nelegiurii a fost chiar președintele Klaus Werner Iohannis. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Cum spunea bunicul: „Noi, talpa țării, punem pâinea pe masă, nu boierii!”

La fel ca în vremurile apuse fermierul român este batjocorit de acești trădători de neam ajunși în fruntea statului. La ministerul Agriculturii am scăpat de catastrofa Adrian Nechita Oros(PNL) și am dat peste securistul Adrian Chesnoiu(PSD). Oare când va înțelege țăranul român că PSD și PNL sunt copiii unei singure mafii ce jefuiește țara prin rotație de 32 de ani?

De ce se dorește atât de mult distrugerea fermierului român?

Pentru cei care nu știu, tot terenul de 65 de hectare – Complexul Expozițional Romexpo, urmează să fie oferit gratuit prin lege, cu titlu oneros, Olandei. Toate detaliile AICI

„Stimați colegi,

Pentru al doilea an consecutiv ne aflăm în imposibilitatea organizării Expoziției Naționale. Deși fiecare dintre membrii Consiliului Director a depus toate eforturile pentru că acest mult așteptat eveniment să fie un succes, situația generată de pandemia COVID 19, restricțiile impuse de autoritățile naționale precum și dorința noastră de a organiza evenimentul în condiții de siguranță pentru absolut toate părțile implicate ne-au condus în altă direcție.

Mulțumim celor 50 de cluburi și asociații care au nominalizat efective la această ediție a Expoziției Naționale precum și celor 348 de crescători care prin munca și dedicarea lor mențin viu acest hobby. Ne alăturăm din păcate colegilor noștri din alte state europene care au fost nevoiți să își anuleze evenimentele expoziționale. Nu ne rămâne decât să ne regrupăm și să ne focusăm activitatea pe cele două evenimente importante ale anului viitor: Expoziția Europeană și Expoziția Națională – ediția 2022.”, a transmis Consiliul Director al FNCPPAMR.

Back to top button