Social

„Procesul Ceauşescu: O revoluţie furată”, între premierele lunii decembrie la National Geographic

Documentarul-anchetă „Procesul Ceauşescu: O revoluţie furată” sau o serie despre investigaţiile desfăşurate în contextul atacurilor cu Antrax in SUA vor fi incluse în programul de decembrie de la National Geographic. „Iarna Sălbatică”, un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul îngheţat, va fi difuzat pe National Geographic Wild.

„Zona fierbinte: Antrax” este o serie documentară în şase părţi despre investigaţiile desfăşurate în contextul atacurilor cu Antrax in SUA.

În programul National Geographic vor fi: Procesul „Ceauşescu”: O Revoluţie furată” – un documentar-anchetă ce explorează zonele gri ale evenimentelor din 1989, „Atacul de la Pearl Harbour: Minut cu minut” – o serie istorică ce oferă cea mai detaliată radiografie a zilei fatidice care a schimbat cursul celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Telespectatorii vor mai putea vedea ” Emiratele văzute de sus”, o explorare aeriană spectaculoasă prezintă transformarea extraordinară a acestei naţiuni din ultimii 50 de ani. „Fabrica de mâncare”, noi episoade din populara serie poartă telespectatorii în culisele liniilor de producţie din America pentru a afla cum sunt realizate câteva dintre cele mai populare produse alimentare. 

National Geographic Wild prezintă: „Iarna Sălbatică” – un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul îngheţat, „Secrete la Zoo: Carolina de Nord” – despre viaţa într-una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume, şi „Planeta reptilelor”, animale tot mai fascinante pe măsură ce le înţelegem comportamentul şi oamenii de ştiinţă le descoperă secretele.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button