PoliticăPrima Pagină

Ciuma Roșie a făcut blat cu Ciuma Galbenă. PSD respinge moțiunea

PSD a părăsit şedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere pe tema moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR, iar Ludovic Orban a anunţat că nu participă la votul privind solicitarea PNL de verificare a semnăturilor de pe moţiune. Înaintea şedinţei, PNL a depus un document prin care a a contestat autenticitatea semnăturilor pentru moţiune.

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat, luni, că toate semnăturile pentru moţiunea de cenzură sunt „în regulă”, dar colegii săi care le-au trimis scanate „au semnat deja şi aşa cum vrea echipa dlui Cîţu, cu pixul pe hârtie”. El a precizat că, legal, „semnătura olografă rămâne chiar dacă e făcută pe un şerveţel sau pe un colţ de hârtie sau cu creta pe jos”.

În cauză, ciuma roșie a făcut blat cu ciuma galbenă, moțiunea fiind suspendată. PSD a respins moțiunea de cenzură ceea ce ne arată blatul realizat de Klaus Iohannis cu Marcel Ciolacu pentru salvarea lui Florin Cîțu. „Româania are începând de astăzi o monstruoasă coaliție formată din PSD și PNL”, a declarat George Simion.

Ședința ar urma să fie reluată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button