PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Cum mințea ROMÂNII Klaus Iohannis: Ce i-a transmis George Simion

Președintele Klaus Iohannis mințea românii la alegerile prezidențiale din 2019 unde expunea lupta sa cu PSD deși el avea o înțelegere subterană cu Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Viorica Dăncilă a fost pus drept ”candidat de paie” din partea PSD pentru a-i prelungi mandatul la Cotroceni cu încă 5 ani lui Klaus Iohannis. Această înțelegere a fost devoalată la un an după alegerile prezidențiale când PSD și-a trântit propriul guvern, pentru a câștiga alegerile în 2020 iar președintele să aibă ”Guwernul meu”. La 8 luni de la alegerile parlamentare Klaus Iohannis s-a întors la prima sa dragoste ca premier Grivco, respectiv PE-SE-DE. Liderul AUR, George Simion, îl întreabă ironic pe primul mincinos al țării, Klaus Werner Iohannis: „Deci cum mai stă treaba?”.

AUR rămâne singurul partid care nu se aliază cu Iohannis și statul său paralel pe care îl conduce cu măestrie mai ceva ca Ion Iliescu. PSD, prima dragoste a președintelui Iohannis i-a salvat luna aceasta scanul, pentru că românii și-au dorit suspendarea și demiterea primului turist al țării. Lupta continuă…

„Dragi români,

Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, afirma Klaus Werner Iohannis.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button