Politică

Raluca Turcan ar putea fi exclusă din PNL

Raluca Turcan ar putea fi exclusă din PNL după ce a criticat dur activitate președintelui Florin Cîțu, pe care l-a acuzat că e în stare să joace banii de pensii și alocații la poker.

„Am spus lucrul acesta în interior, de altfel din interiorul partidului au apărut în spațiul public declarații mult mai tăioase decât ceea ce am spus eu. Însă mi s-a părut corect ca, dacă am ceva de spus, să spun în interiorul partidului”, a declarat, marți seară, Raluca Turcan, la Digi 24.

Întrebată dacă se așteaptă să fie exclusă, Raluca Turcan a răspuns astfel: „În mod normal nu, nu există niciun temei statutar”.

„Încep audierile pentru formarea unui nou Cabinet și acesta în proporție de 99,9% joi va fi votat, cred că este foarte valoros pentru oameni să înțeleagă că suntem în punctul în care România să capete stabilitate guvernamentală, să se încheie toată tensiunea politică. (…) Dacă ne uităm la aritmetica guvernamentală, cifrele sunt clare, artitmetica ne arată că nu s-a câștigat politic pentru PNL mai mult decât a fost înainte, dacă privesc spre ceea ce se întâmplă în afara scenei politice, că avem o criză saniară, că avem o iarnă dificilă, atunci aș putea să cer aceeași îngăduință și să aștept rezultatele”, a mai spus Raluca Turcan.

Back to top button