Politică

PSD nu vrea să taie pensiile speciale! Budăi: Pensiile speciale nu sunt atribuția ministerului Muncii

Ministrul susținut de PSD să preia portofoliul Muncii, deputatul Marius Budăi, a declarat miercuri, la audierea sa în comisiile parlamentare de specialitate, că s-a stabilit în coaliția PNL-PSD-UDMR că situația pensiilor speciale să fie abordată de ministerele care fac politica domeniilor în care s-au acordat pensii speciale.

  • „În campanie îmi aduc aminte cum un coleg cu care acum sunt în coaliție le desființa în 30 de zile, cum și USR le desființa. Îmi aduc aminte dle Seidler că ați avut ministru la Justiție și nu ați făcut nimic în acest domeniu. Am convenit în coaliție că indemnizațiile speciale nu sunt ale Ministerului Muncii, sunt o parte din sistemul public de apărare, o parte sunt la Justiție și așa mai departe. Bineînțeles că împreună cu specialiștii din Ministerul Muncii și Casă de Pensii dacă se va dori expertiza noastră o vom pune la dispoziție. Nu Ministerul Muncii gestionează aceste pensii”, a declarat Budăi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button