Știrile 60m.RO

Mihail Albișteanu (AUR): Introducerea certificatului verde nu este un gest de „curaj politic”, ci primul pas spre dictatura statului!

Săptămâna trecută, comisarul european Thierry Breton a venit la București de la Bruxelles, cum veneau odinioară comisarii sovietici de la Moscova, și i-a certat pe politicienii români pentru că legea certificatului verde nu a fost adoptată încă în Parlament. „Peste tot în UE sunt luate măsuri dificile și curajoase. Este nevoie de curaj politic pentru asta”, a declarat Breton.

Noi, cei de la AUR, îndrăznim să-l contrazicem pe demnitarul european. Nu, domnule comisar, impunerea obligativității vaccinării și a certificatului verde nu reprezintă un gest de curaj politic, ci este doar primul pas spre o dictatură a statului și o condamnabilă oprimare a cetățeanului în numele unui iluzoriu „bine comun”. Vaccinarea obligatorie nu este în „interesul public”, cum vreți să dați de înțeles și cum trompetele mass media plătite pentru asta nu încetează să susțină. Singurele beneficiare ale acestei măsuri tiranice sunt binele și interesul public, ci grupurile de interese din industria Big Pharma, ale căror legături cu politicienii europeni sunt bine știute.

Vaccinarea nu este soluția unică și miraculoasă pentru a învinge această pandemie, așa cum vor guvernanții să convingă populația. Și nu o spunem noi, ci o spune însuși directorul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), dr. Tedros Adhanom Ghebreyesu. Acesta a declarat textual, într-o recentă conferință de presă : „Nicio țară nu se poate vaccina într-atât încât să iasă din pandemie. Nu are niciun sens să dai boostere adulților sănătoși sau să vaccinezi copiii, când oameni în vârstă sau alte grupuri vulnerabile încă așteaptă prima doză.”

De aceea, facem un apel, în al doisprezecelea ceas, către noul guvern de la București: Încetați să-i mai hăituiți pe români cu certificatul verde! Încetați să-i mai șantajați să-și vaccineze copiii! Fiți un guvern pentru oameni, nu împotriva lor!

Back to top button