Social

VIDEO. O mare MIZERIE: În Kaufland s-au montat garduri de 2 metri, pentru a separa vaccinații de nevaccinați

Aplicarea restricţiilor de acces în magazinele neesenţiale naşte situaţii halucinante. Pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care au sau nu certificat verde, reprezentanții Kaufland au montat un gard în interior.

Pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care s-au vaccinat ori au trecut prin boală de cele care nu deţin certificat verde, reprezentanţii Kaufland au decis duminică dimineaţă să monteze un gard în interiorul magazinelor. Un client nemulţumit, din Râmnicu Sărat, a fost primul care postat o filmare pe o reţea de socializare, care a adunat zeci de comentarii negative. 

Imagini similare au apărut apoi din mai multe magazine ale retailerului german, semn că măsura s-a luat la nivel naţional.  Clienţii magazinului se crucesc atunci când observă gardul metalic înalt de aproape doi metri care separă supermarketul de galeria cu restaurante şi cofetării, magazine considerate neesenţiale. Unii devin chiar furioşi atunci când îşi dau seama că nimeresc pe partea greşită a gardului şi trebuie să ocolească.  Am solicitat un punct de vedere al companiei şi vom reveni imediat ce vom primi un răspuns.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button