Politică

Pentru USR, femeia de serviciu a spionajului francez, Ziua Națională a României este ”petrecere COVID”

USR, femeia de serviciu a serviciilor de spionaj franțuzești, consideră că Ziua Națională a României este ”petrecere Covid”, iar românii nu trebuie lăsați să participe la evenimentele organizate de 1 Decembrie. USR urăște românii, TRICOLORUL și sărbătorile noastre naționale, deoarece ideologia progresist-neomarxistă dorește transformarea României într-un cobai al globalismului mondial. Ioana Mihăilă, căci despre ea este vorba, și-ar dori să intrăm în carantină națională și vaccinarea obligatorie să fie introdusă urgent în țara noastră.

”De 1 decembrie, Florin Cîţu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei. Nimic nu poate fi mai lipsit de patriotism decât să expui populaţia voit la risc de infecţie cu virusul SARS-COV2 de dragul unor manifestări publice. Între timp, în Europa de Vest, guvernele fie întăresc, fie dezbat întărirea măsurilor de protecţie pentru a preveni un val 5 puternic”, a scris, luni, pe Facebook, Ioana Mihăilă.  

Aceasta prezintă date seci din alte state care se luptă eficient cu pandemia:  

”Austria: rată de vaccinare completă cca 70% – intră în lockdown total pentru 3 săptămâni şi face vaccinarea obligatorie de la anul 

Germania: rată de vaccinare completă cca 67% – guvernele regionale cer vaccinare obligatorie 

Olanda: rată de vaccinare completă cca 70% – guvernul vrea să elimine testarea din componenţa certificatului verde 

România: rată de vaccinare completă cca 38% – guvernul permite evenimente cu 1.000 de persoane (vaccinate / trecute prin boală, în aer liber)”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii.  

Ceea ce nu ne spune mafia de stat este faptul că rata de vaccinare este mult mai mare în România, nefiind luate în calcul persoanele plecate din țară(circa 4 milioane). De asemenea, redacția 60m.ro a făcut demersuri către instituțiile abilitate și DSP pentru a ni se comunica oficial metoda de calcul a ratei de vaccinare, însă de mai bine de trei săptămâni nici o instituție a statului nu binevoiește să ne răspundă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button