Social

Directorul Transurb Galaţi și-a dat demisia în urma protestului angajaților

Directorul general al Transurb Galaţi, Dorian Dumitru, şi-a anunţat demisia în urma protestului şoferilor şi vatmanilor, protest care a dus la blocarea întregii activităţi a societăţii de transport în comun. În afara curselor speciale de dimineaţă, niciun autobuz, tramvai sau troleibuz nu a circulat în Galaţi.

Conform unor surse oficiale, în urma primei rude de discuţii şi negocieri purtate la sediul Primăriei Galaţi directorul societăţii de transport în comun din Galaţi, Dorian Dumitru, şi-a anunţat demisia. 

Luni după-amiază urmează să se întrunească de îndată Consiliul Local Municipal Galaţi pentru a stabili un administrator provizoriu al societăţii.

Nici până la această oră, şoferii şi vatmanii nu au ieşit pe traseu, singurele curse efectuate fiind cele speciale de dimineaţă care au dus muncitorii la serviciu, la combinatul siderurgic, la şantierul naval şi elevii la şcoală. 

Deşi au primit asigurări din partea primarului Ionuţ Pucheanu că îşi vor primi plusul de 155 de lei la salariu, în raport cu rata inflaţiei, şoferii şi vatmanii refuză să iasă pe traseu până nu sunt toate documentele semnate, inclusiv demisia directorului. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button