Politică

Ciolacu îi face ”pohta” lui Iohannis: PSD l-a votat pe Ciucă premier

PSD a votat, luni, în şedinţa Consiliului Naţional, că primul premier va fi de la Partidul Naţional Liberal, în persoana lui Nicolae Ciucă. Marcel Ciolacu îi face pe plac președintelui Klaus Iohannis și ne arată încă o dată că PSD se află sub ascultarea Cotrocenilor. Nu putem uita că PSD l-a ajutat la ordin pe Iohannis să mai obțină un mandat de președinte prin desemnarea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Conducerea PSD a votat în unanimitate, atât pentru intrarea la guvernare, în coaliţia cu PNL şi PSD cât şi pentru structura Guvernului, cu cele 21 de ministere, în formula cu premier PNL. 

De 32 de ani nu se schimbă nimic. Avem aceeași cloacă politică inventată de Iliescu și perpetuată de-a lungul anilor de oameni josnici, fără nici o calitate morală. Cu părere de rău, românii se încăpâțânează în prostie și votează PSD/PNL, partide ce fură prin rotație de atâta amar de vreme. Atât s-a putut…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button