Știrile 60m.RO

Daniel Ghiță, despre evenimentele din Olanda: Oamenii sunt împușcați pentru proteste

Fostul luptător K1 Daniel Ghiță, atenționează că dacă românii nu se revoltă împotriva vaccinării obligatorii, libertatea generațiilor viitoare va fi o iluzie. Ghiță prezintă ca exemplu situația din Olanda, țară unde protestele au scăpat de sub control, manifestanții fiind împușcați de oamenii legii, pentru că au ieșit în stradă să ceară libertate.

„În Olanda oamenii sunt împușcați de poliție pentru că protestează împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii. Unii au înțeles că li se ia libertatea, li se ia totul, și se luptă să își apere ultimele drepturi. La noi e pace și prietenie, așa că Iohannis ne poate băga pe gât ce vrea el sau ce i se comandă de afară. Mulți nu înțeleg cât de gravă e situația și că, o dată pierdută libertatea, nu ne-o mai dă nimeni înapoi. Ce moștenire le lăsăm copiilor noștri, o lume ca o închisoare, în care oamenii să fie ștampilați și ținuți în lesă ca niște animale domestice?

Codul QR ce este dacă nu o formă de a-i însemna pe oameni ca pe vite, care merge la tăiere și care la păscut? Ne vor blestema generațiile viitoare că nu am făcut nimic să le salvăm libertatea și să le lăsăm posibilitatea unei vieți umane. Copiii viitorului se vor naște gata scanați, vaccinați forțat și cu cod obligatoriu, dacă nu facem ceva. Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button