Prima PaginăSocial

VIDEO: Crimă în trafic, pe șoseaua morții, la ieșire din Alexandria: O persoană a decedat

Un bărbat a decedat, după ce autoutilitara în care se afla a fost strivită de două TIR-uri. Şoferii de TIR au vrut să îi dea o lecţie şoferului prins la mijloc. Cei trei şoferi au continuat scandalul, chiar şi în timp ce victima se stingea în braţele medicilor, arată imaginile surprinse de ImpactNews24.ro. Aflat la faţa locului, un poliţist a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

Între trei şoferi s-a iscat un conflict, care a culminat cu moartea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, potrivit unor imagini surprinse în direct de ImpactNEWS24.ro.  Conflictul dintre şoferi a continuat chiar de faţă cu poliţiştii şi medicii, deşi un om abia murise. În încercarea de a-i separa pe cei trei, un poliţist a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

„În urma accidentului a rezultat o victimă inconştientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată la spital”, a declarat Gelu Dragomir, reprezentant al ISU Teleorman. Pasagerul a decedat, însă, pe drum, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii. „În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin parchet”, a transmis Iulian Orbeşteanu, reprezentant al Poliţiei Teleorman. Cei trei şoferi nu au fost răniţi în urma accidentului.

Back to top button