SĂNĂTATESocial

Apel umanitar pentru salvarea unei asistente medicale bolnave de cancer

Dragi prieteni, 
Avem nevoie de ajutorul vostru să îi oferim o șansă la tratament de specialitate unei mame greu încercate! Avem nevoie de mama sănătoasă pentru Tudor! 
Adriana, mama lui Tudor de 4 anișori, soție și fiica, are 38 de ani, este asistentă medicală și anul acesta a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și ovarian. 
În decembrie 2020 s-a îmbolnăvit de cu noul virus iar în februarie 2021 a fost diagnosticată cu carcinom scuamos gradu 4, tumoare malignă.

A primit acest diagnostic după ce i s-a făcut puncție la plămâni pt a-i scoate apă de la plămâni (aproape 2 litri). Din martie a început tratamentul cu imunoterapie la Institul Oncologic din Cluj, tratament care a necesitat deplasarea tot la 6 săptămâni la Cluj pentru a face tratamentul cu Keitruda. În urmă C.T.-urilor efectuate până în luna septembrie, tumoarea de la plămâni și-a redus din diametru dar starea ei de sănătate nu a fost una bună, ci din contră s-a deteriorat cu  fiecare zi care trecea. S-a decis repetarea CT-ului, iar în luna octombrie i s-a descoperit lichid  în zona pelviană, care în urmă controlului medicului oncolog s-a descoperit o altă tumoare pe ovarul stâng de 13/11 cm.

Astfel, a început tratamentul cu chimioterapie cu 3 medicamente dintre care  una nu se găsește în România, iar în Germania doar 6 flacoane costă aprox 500 de euro, 6 flacoane care îi ajung aprox 1 luna. Medicii din Cluj, nu îi dau mari șanse Adrianei și nu vor nici să încerce să o opereze însă, o speranța a venit de la o Clinică privată din Turcia unde 20 de zile de spitalizare, tratament și intervenție chirugicală costă 30.000 dolari doar în prima faza. Bineînțeles, costurile vor fi mult mai mari dar avem încrederea că împreună vom reuși să adunăm măcar o parte din suma necesară tratării Adrianei.

Tânăra familie și-a epuizat toate resursele financiare până în acest moment și are nevoie de ajutorul nostru!
Haideți să o ajutăm pe Adriana, că Tudor să aibă o mama sănătoasă și prezența în creșterea lui 🙏
Familia poate fi ajutată în contul deschis la BCR pe numele soțului – Chiș Ciprian

Ron: RO18RNCB0639005765640007 Euro: RO19RNCB0016005765640002 Tel: (0744) 701 122 Ciprian – soțul Adrianei

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button