Știrile 60m.RO

Disperare la USR: Clotilde se milogește în fața liberalilor

Clotilde Armand face un apel disperat către echipa câștigătoare din PNL, pentru a renunța la alianța cu PSD. Clotilde afirmă că doar USR și PNL pot avea o administrație reformatoare însă cât au fost la putere s-au ocupat doar de furăciuni și scandaluri interne. USR și PNL au îndatorat țara cu peste 50 de miliarde de euro, bani care au fost furați prin achizițiile dubioase din pandemie. Nu au construit nimic. Cu banii furați de Cîțu și useriștii lui Clotilde se puteau construi 12 reactoare nucleare la Cernavodă.

Apel pentru București lansat de Clotilde

„Lansez acest apel către toate organizațiile și forțele politice din PNL și din PNL București, pentru a debloca situația disperată în care se regăsește Sectorul 1 și întreaga Capitală. Stimați colegi liberali din București, împreună am dus o bătălie grea în Opoziție împotriva PSD și a tot ce înseamnă acest partid în administrația publică: direcționarea banului public spre clientela de partid, nepotism, ineficiență și lipsa unor reforme reale de modernizare a Capitalei. Amintiți-vă că în urmă cu trei ani eram bătuți și gazați în Piața Victoriei de către PSD pentru principiile noastre solide. Ne-am asumat împreună, în 2020, să dărâmăm acest sistem cleptocratic și să redăm românilor încrederea că nu mai este nevoie să plece din țara lor. Și am reușit. Împreună am reușit să înlăturăm echipa PSD din majoritatea primăriilor din București și am sădit speranța că putem face o schimbare radicală a modului de administrare a orașului nostru. Românii nu mai au timp de orgolii politice, iar bucureștenii ne-au ales să reconstruim Bucureștiul după dezastrul lăsat de PSD.

Dragi colegi liberali, nu trebuie să cădeți în capcana refacerii USL care este pe cale să se nască la nivel național. Orașul București al secolului XXI are nevoie de o administrație reformatoare pe care doar o colaborare între partidele USR și PNL o poate genera. Astfel, am discutat despre acest demers cu conducerea USR București și înaintez invitația mea către liderii PNL București să ne întâlnim cât mai urgent la sediul Primăriei Sectorului 1 și să limpezim lucrurile, să începem să reconstruim încrederea cu care am reușit să câștigăm Capitala. #BucureștiUnit”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button