PoliticăPrima Pagină

Cîțu și Ciolacu, premieri prin rotație

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că una dintre variantele cu care PNL şi PSD se vor duce la Palatul Cotroceni, în privinţa premierului, este aceea ca acesta să fie dat, prin rotaţie, de cele două partide.

„Urmează să mergem la preşedintele României cu două variante şi să stabilim care să fie. Preşedintele României este îndreptăţit prin Constituţie să desemneze premierul”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la finalul negocierilor cu PNL.

Acesta a precizat că una dinte variante este cea „prin rotaţie”: „Este varianta, prima, prin rotaţie, preşedinţii celor două partide, vom vedea şi varianta agreată de preşedinte”.

Întrebat dacă cea de-a doua variantă ar presupune stabilirea din start a unui premier din partea unuia dintre cele două partide, Ciolacu a răspuns: „Este posibil, vom avea această discuţie”.

PSD dovedește încă odată că a rămas aceeași ciumă roșie încălcând toate promisiunile făcute electoratului în campania electorală.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button