Politică

Pentru că sunt patrioți , Cîțu și Ciolacu au dat un teren de 1 miliard de euro la olandezi

Cîțu și Ciolacu se jură că nu fură dar i-am prins cu rața în gură.

Prin comandă pe linie de partid marii patrioți ai României, adică Herr Cîțu și Slave Ciolacu, au decis să dea gratuit un teren de un miliard de euro către un grup de combinații internaționale din Africa de Sud. În realitate este vorba despre Africanii din Olanda ce au găsit în România politicieni ieftini, trădători și proști, dispuși ca pentru câteva sute sau milioane de euro să dea cu titlu gratuit un teren ce aparține românilor și care valorează un miliard de euro.

Este vorba despre terenul de la RomExpo, acolo unde vor olandezii, mari prieteni ai României, să construiască un mall. Sigur că acești investitori ar fi trebuit să își cumpere teren, așa cum fac toți investitorii și să construiască acolo. S-a obișnuit mafia internațională că aici este paradisul infracțiunilor cu politicieni, așa că PSD și PNL au aprobat la Senat o lege prin care aceste teren trece de la stat pentru a se face o așa mizerie.

AUR s-a opus prin vot și chiar a amenințat că vorbim de un act de trădare națională iar partidul va bloca în 2024 acest proiect aducându-l la starea de facto, adică la români.

Back to top button