Politică

Marius Lulea: Vinovații stau în scaunele de la București!

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, acuză conducerea statului și partidele care conduc și fură prin rotație România, PSD și PNL, de incompetență și proastă gestionare a banilor publici, după ce a avut loc un nou incendiu cu victime în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Ploiești.

„Un nou incendiu cu victime la Ploiești. Acum două săptămâni m-am văzut cu directorul spitalului și problemele erau mari și greu de soluționat. Cât timp folosim spitale vechi, supraaglomerate, fără ca statul să înceapă un program național de construcție de clădiri noi, moderne și sigure, nu vom trece de această etapă.

De vină sunt PSD și PNL, mai nou și USR, care refuză să construiască spitale județene tip. Altă variantă nu există, bani sunt, dar ei se fură. Un spital nou cu 500 de paturi ar costa undeva la 10-15 milioane de euro, inclusiv dotările aferente. Sigur că mafia va spune 100 de milioane de euro, ca să fure și ei ceva.

Ieri m-am văzut cu șeful pompierilor din Prahova. Ei fac ceea ce pot, cu personal lipsă, cu mașini de intervenție din 1975, fără un ajutor real de la nivel central.

Practic statul român nu mai este condus de vreo 30 de ani, avem o navă în derivă care se duce spre stânci.”, a declarat vicepreședintele AUR.

Back to top button