Politică

Marius Lulea: Jaf de 1 miliard de euro! Alianța antiromânească PNL cu PSD a oferit gratuit terenurile de la Romexpo străinilor

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, trage un puternic semnal de alarmă asupra unui act de trădare de țară marca PSD/PNL/UDMR, partide antinaționale care au dat în primele lor zile de colaborare un tun de un miliard de euro prin cedare cu titlu gratuit terenurile de la Romexpo străinilor.

„Alianța antiromânească PNL cu PSD funcționează deja: în aceste zile au trecut din nou legea prin care terenul de la Romexpo să fie dat cu titlu gratuit către un fond de investiții străin. Vorbim de un teren care valorează aproape un miliard de euro, dar ei spun doar vreo 200 de milioane de euro, fără să țină cont de oportunitatea lui. Dar și dacă costa 100.000 de euro partidele politice nu au nici un drept să dea gratuit pământul românilor. AUR s-a opus.”, a declarat liderul AUR, Marius Lulea.

Partidul AUR anunță că va întreprinde toate măsurile legale pentru a opri acest jaf de proporții colosale.

„Îi ameninț pe cei care dau șpăgile că ar fi bine să ofere banii când se văd cu construcția făcută și funcțională deoarece AUR va bloca tot prin lege, în 2024, ca această investiție să se facă. Vedeți că în România politica s-a schimbat odată cu venirea AUR în Parlament, mizerii ca acestea trebuie oprite, încercați prin Africa. Proiectul va veni la Camera Deputaților. Nu avem majoritatea ca să îl oprim dar vom face tot ce ține de noi ca să îl întârziem și să îl blocăm, inclusiv îl vom trimite la Curtea Constituțională. Președintele să nu îndrăznească să semneze o așa trădare, deși este evident că o va face. Prin legea trădării îl vor primi de la PSD și PNL, printr-o lege patriotică îl vom întoarce în 2024. Vă garantăm că acest proiect nu se va face, chiar de va fi nevoie ca românii să iasă în stradă, așa cum au făcut cu Roșia Montană.”, a spus Marius Lulea.

„Membrii AUR vor ieși în stradă și vor bloca acest tun imobiliar pus la cale de mafia transpartinică”, amenință liderul AUR.

„Nu vă mințiți singuri, în 2024 AUR va guverna România și mizeria asta se va opri. Să cumpere teren în zona de dezvoltare a Bucureștiului, nu gratuit de la români. Până atunci mai sunt pași precum un PUZ, avize, acorduri, autorizații, vom fi acolo de fiecare dată. Nici nu veți apuca să puneți bannerul cu autorizația de construire, vezi rămâne doar cu macheta și prezentările pe calculator. Românii deja pot vedea alianța antiromânească ce a trecut la jefuit România, fără scrupule. Știu că e ultimul lor pariu, în 2024 se termină și dispar. Voi ce părere aveți de acest jaf?”, a mai declarat vicepreședintele AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button