Politică

Mihaela Miroiu, despre PNL: Sunt o pleavă de care se va alege praful

Mihaela Miroiu, cunoscută activistă pentru drepturile omului și profesoară universitară de științe politice la Școală Națională de Studii Politice și Administrative, le transmite liderilor PNL, care luni noapte au votat pentru alianța cu PSD, că sunt o ”o pleava de care se va alege praful”.

„Nu aveți (și nu avem) dreptul moral și politic să deznădăjduiți. Citesc multe dintre comentariile dumneavoastră. Cel mai mult mă dor cele pe tema deziluziei de a fi un bun cetățean, dar care în schimb primește de la politicieni un pumn în față.

Vestea excelentă este aceea că ne permitem luxul istoric să fim cetățeni și să alegem ce fel de cetățeni vrem să fim. Drepturile și libertățile sunt o cucerire fantastică a celor care au visat, cu orice preț, să poată să fie buni cetățeni.

Iar cei care dau acești mizerabili pumni în față sunt, istoric vorbind, o pleavă de care se va alege praful”, a scris Miroiu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button