Politică

CTP, despre negocierile dintre PNL şi PSD: Cădere la pace ca între clanurile mafiote. Cartierul ăla e al tău, celălalt e al meu!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a afirmat, la Digi24, că alianţa dintre PNL şi PSD este una „între două partide care au un punct comun de mari dimensiuni, corupţia” şi a spus că „această cădere la pace între monştrii sacri ai corupţiei este ca înţelegerile între clanurile mafiote”.

„În aceste zile se poate întâmpla ceva şi mai rău decât e acum. Înainte de 1990 exista un singur partid, o singură corupţie, monolitică, nu putea fi clintită, micşorată, era sub umbrela unui singur partid. După 1990, în loc de separarea puterilor în stat, am avut separaţia corupţiilor în stat, «garanţia» cea mai sigură a democraţiei. N-ajungi la dictatură dacă sunt separate corupţiile. Acest principiu preţios e pe cale să fie încălcat”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

El vede această „cădere la pace” între PNL şi PSD, drept o „înţelegere între monştrii sacri ai corupţiei, cu cele mai multe cazuri documentate”.

„Dacă funcţionează, se va aşterne peste România o stabilitate şi o liniste de o să auzim lăcustele clefăind”, a fost ironic gazetarul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button