Politică

Melteanul de Sibiu, cu geaca pe masă, la summit-ul încălzirii globale

Președintele Klaus Iohannis a oferit un moment inedit la Summitul liderilor mondiali din cadrul Conferinței Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP26).

Klaus Iohannis a fost singurul lider care a purtat geacă pe timpul conversațiilor tête-à-tête. De asemenea, în timpul lucrărilor Summit-ului, Klaus Iohannis și-a scos geaca și a pus-o pe masă. Gestul lui Iohannis este unul grosolan și poate fi ușor etichetat drept un meltean de Sibiu. Se pare că Sibiul devine noul Teleorman, iar în loc de Dragnea și Dăncilă îi avem în roluri principale pe Iohannis și Turcan.

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că, inițial, erau mai multe fotografii pe site-ul Administrației Prezidențiale, dar ulterior acestea au fost scoase.

”Al nostru și-a luat pufoaica-n sală la summitul încălzirii globale. A pus-o pe masă, că era închis la garderobă și ca să nu-l facă șefii de stat la portofel. Iar site-ul oficial al Cotrocenilor a postat poza cu mândrie, după care a scos-o în șoaptă :)))))”, scrie Victor Ciutacu.

content-image

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button