PoliticăPrima Pagină

SURSE: Încep procedurile de suspendare a președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis este vizat de procedura suspendării și demiterii din funcție, după un lung șir de gafe intenționate sau rău voite, fapt ce nu mai poate fi tolerat de poporul român. Iohannis a reușit probabil să devină chiar mai antipatic decât Ion Iliescu, având un antirating de peste 85%, un lucru foarte rar întâlnit la un președinte de stat.

Mai multe forțe politice se coalizează în jurul ideii de suspendare a președintelui. Până la această oră au declarat public că își doresc asta cei din AUR, tabăra Orban din PNL, precum și mai mulți membri ai USR. PSD așteaptă în ultimul ceas o invitație la guvernare, altfel va adera împreună cu celelalte formațiuni politice la inițiativa de demitere din funcție a șefului statului.

Mai mult, se preconizează o dizolvare a Parlamentului și alegeri anticipate în trei luni. Odată cu alegerile s-ar putea să avem și referendumul de suspendare a președintelui Iohannis.

AUR organizează o conferință de presă extraordinară la ora 14:00 pentru a anunța demararea procedurilor de suspendare a președintelui Klaus Iohannis din funcție, potrivit surselor 60m.ro.

Back to top button