Politică

Lia Olguța Vasilescu speră ca PSD să intre la „ciolan”

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, crede că s-ar impune o intrare la guvernare a PSD pentru continuarea reformelor începute de social-democraţi în guvernarea precedentă.

Întrebată, luni seară, la România TV, dacă PSD ar intra la guvernare cu un premier PNL, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: “Adevărul este că nouă trebuia să ni se dea mandatul în 2020 pentru a forma Guvernul, având în vedere că am fost câştigătorii alegerilor. Nu s-a întâmplat acest lucru. După doi ani de guvernare de dreapta cred că a înţeles şi populaţia că daca mai stăm foarte mult aşa s-ar putea să nu mai reparăm nimic. Încă trei ani cu guvernare de dreapta vă spun că poate să vină orice partid de pe planeta asta, nu mai poate să repare ce fac în ritmul ăsta”.

Olguţa Vasilescu crede că se impune intrarea PSD la guvernare: ”Cred că s-ar impune o intrare la guvernare a PSD. De altfel, noi ne-am şi oferit în această perioadă cu specialiştii noştri şi ni s-a spus tot timpul  – vă e frică să intraţi la guvernare, aşteptaţi să treacă iarna – în niciun caz nu s-a pus problema aşa. Dimpotrivă, s-a pus problema să putem să intrăm la guvernare şi să ne continuăm reformele pe care le-am început”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button