Social

Medicul Răzvan Constantinescu: Oamenii nu uită, domnule Arafat, amenintătorul șef!

Medicii Monica Pop și Răzvan Constantinescu s-au revoltat după ce Raed Arafat a anunțat că medicii antivacciniști trebuie să fie pedepsiți pentru informațiile pe care le propagă în spațiul public.

„Oamenii nu uită, domnule arafat, amenintătorul șef! Masurile opresive si foarte razbunatoare, politienesti, propuse de dl arafat, secretar de stat in ministerul de interne, (si medic), impotriva celor critici, mai ales, a colegilor de breasla, pt a incerca sa abata atentia românilor de la esecul sau si pt a invinui pe altii, : trebuie indreptate in primul rind exact impotriva ▪︎sa!▪︎

Sa fie pedepsit pentru afirmatii nereale, in spatiul public, cu consecinte in combaterea bolii!, din nestiință?! Nu a retractat insa niciodată, nu scuze, nimic! Oricum nu e specialist nici in pandemii, epidemiologie si , nici in virusoligue, dar el are ” dreptul ” sa spuna ce vrea! Face in continuare greseli ! Exemplu minimalizarea si neintroducerea testarii in masa, si nu numai!, desi o indică toti specialistii!!! Consecintele sint grave si se vad!!! Pt a abate atentia de la greselile sale, incearcă sa spele creiere!!!, dar oamenii nu uită!! El incearca sa „taie” gituri pta-i sili ” sa nu virbească! Prin opresiune! el e unul dintre primii care au raspindit in spatiul public •neadevaruri despre boală•, pandemie •si vaccin!! •

Stau marturie si le știe toata tara, le-au reluat multe posturi tv! Si sint grave! Singur a provocat neincredere in el!! Si, din pacate, si in cei care i-au ascultat unele sfaturi!!

Deci, aspectul punitiv drastic propus de acest om, vinovat de multe, trebuie sa ajungă, in primul rind exact la el! Pe nume. Raed. Arafat! In rest, el, oricit ar vrea sa ia gitul „criticilor”, trebuie sa demonstreze ca afirnatiile lor sint nereale! Nebazate pe informatii si studii! Ale lui, multe. Neadevarate,au fost destule! Daca e atit de corect ,( oricum, dovezile afirmatiilir sale sint clare, vizibile), si, prin propunerile sale doreste sa se autopedepsească, toata lumea va fi de acord, asta e absolut cert! Desigur, asta nu-i anulează greselile si nici nu rezolva pandemia, atit de gresit gestionata! Consecintele se vad! Dar, ar putea fi un pas inainte dpdv moral, pt titi românii, atit de greu încercati acum!!!” scrie Monica Pop pe Facebook.

Și medicul Răzvan Constantinescu a reacționat dur:
„MEDICINA SUNT EU!Domnul Arafat îmi stabilește limitele liberei exprimări. Domnia sa reprezintă lumea medicală, eu nu! Eu trebuie să tac când dumnealui ordonă! Că doar eu am jurat pe chiloței roz cazoni, nu am depus jurământul lui Hipocrate…”, a scris acesta pe Facebook.

Back to top button