PoliticăPrima Pagină

Sondaj Sociopol: AUR a devenit a doua putere politică din România – 21%

Partidul AUR a reușit să își dubleze scorul în sondaje la nici un an de la intrarea în Parlament. Liderul AUR, George Simion, a reușit să atragă tot mai mulți oameni în noua formațiune politică, iar acțiunile sale mobilizatoare se observă azi în sondaje.

Potrivit acestui sondaj realizat de Sociopol, la capitolul partide politice pe primul loc este tot PSD cu 32%, dar surpriza majoră este pe locul doi unde tronează AUR cu 21%! PNL are 20%, USR – 13%, iar UDMR – 6%. 

AUR a demonstrat că își poate mobiliza oamenii în stradă și reprezintă o forță în politica românească. Mai mult, George Simion și echipa sa domină rețelele de socializare din România. Un clip video live postat de George Simion pe Facebook atinge în decurs de câteva ore un milion de vizualizări, fapt ce depășește cu mult ratingul televiziunilor clasice.

La orice pas greșit PSD poate pierde poziția numărul unu. O eventuală intrare la guvernare a PSD cu PNL în siaj va fi catastrofală pentru ambele formațiuni cu un partid ca AUR în opoziție.

Back to top button