Opinii

Iohannis a transformat România în colonie de consum: Țara fără ZAHĂR

În 1989, în România funcţionau 33 de fabrici de zahăr, dar astăzi mai funcționează trei. În curând vor rămâne însă doar două fabrici, cele deținute de grupul austriac Agrana la Roman și Buzău, după ce francezii de la grupul Tereos și-au anunțat intenția de a închide fabrica de la Luduș, județul Mureș. Klaus Iohannis a contnuat opera predecesorilor săi de a transforma România în colonie de consum. România va ajunge să fie dependentă total de importuri de zahăr cu ajutorul partidelor trădătoare de țară PSD, PNL, USR și UDMR.

Surse din piață spun însă că varianta tăierii și vânzării la fier vechi este cea mai probabilă, pentru că altfel ar apărea un nou concurent pe piață. Industria zahărului din România a mai trecut printr-o astfel de experiență în 2018, când nemții de la Pfeifer&Langen au preferat să taie fabrica Diamantul de la Oradea decât să o vândă, după ce au decis să renunțe la ea.

”După cum se vede, din 33 de fabrici pe care le-a avut România s-au închis toate, mai avem una care funcționează, Roman. Este clar că România este pusă pe tapet pentru ca toată industria țării să fie distrusă, că e sfeclă sau că e vorba de alte domenii. Dacă am vândut fabricile românești, nu mai putem să ne văităm acum. Le-am vândut și acum se retrag, că se retrag nu e așa mare lucru pe cât că vor distruge fabrica, o taie la fier vechi. Nimeni nu mai investește în industria românească, toată lumea exploatează până nu se mai poate și apoi ajung la fier vechi”, spune cu amărăciune fermierul Dorel Istratet

Dorel Istrate este fermier și președintele Asociației Beta Luduș, care aproviziona fabrica cu sfeclă de zahăr. Cu ajutorul lui Iohannis și al guvernelor sale trădătoare de țară 154 de angajații ai fabricii de zahăr își vor pierde locurile de muncă, la care trebuie să adăugăm și familiile lor, precum și cei 250 de membri ai asociației cultivatorilor de sfeclă de zahăr din zonă, care rămân fără contracte.

Așa ziși investitori străini ne închid fabricile, iar piața românească este invadată de produsele lor fabricate în alte țări. România devine țara zero zahăr în condițiile în care părinții și bunicii noștri au făcut eforturi colosale pentru a construi o industrie a zahărului.

Statul mafiot condus de Iohannis nu dorește să intervină pentru a salva fabrica de zahăr de la Luduș. Ceea ce se întâmplă acum este un asasinat economic la adresa României. Fie că vorbin de nemți, francezi sau austrieci, toți au luat câte o felie de tort din industria românească. Industria noastră nu a fost un morman de fiare vechi cum a spus banditul Petre Roman ci asta au dorit de la clasa politică mafiotă așa zișii investitori străini.

Interesul lor nu a fost să facă investiții în România ci să închidă fabricile noastre pentru ca ei să își vândă marfa produsă în țările lor de origine. Pas cu pas investitorii străini au reușit să distrugă toată industria României și să construiască mall-uri în locul fabricilor noastre unde astăzi ne vând produsele lor aduse din import.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button