Social

CEC Bank NU va restricționa accesul la serviciile financiare pentru cetățenii fără certificat verde

De luni intră noile restricții în vigoare. Totuși, pentru o serie de activități unele instituții nu vor solicita certificatul verde. De exemplu, accesul în instanțe va fi la fel ca și până acum, în conformitate cu anunțul CSM. Totodată, CEC Bank a anunțat duminică faptul că nu va restricționa accesul persoanelor fără certificat verde la serviciile financiare.

„Accesul la serviciile CEC Bank nu va fi afectat de restricții. Serviciile financiare sunt esențiale pentru asigurarea nevoilor de bază. În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că serviciile bancare de care au nevoie vor fi disponibile în continuare atât în unitățile CEC Bank, cât și prin intermediul canalelor digitale (internet banking, mobile banking, CEC_IN etc), fără a fi nevoie să prezentați un certificat verde!

Bineînțeles, vom respecta în continuare măsurile de protecție și siguranță, ca și până acum: distanțarea, purtarea măștii, dezinfectarea spațiilor etc.”, au transmis reprezentanții băncii. BRD, BCR, ING, Banca Transilvania, Raiffeisen nu au oferit informații referitoare la cum vor funcționa de mâine.

Back to top button