Politică

SuperCîțu, eliminat din Guvern: PSD și USR m-au dat jos

Președintele PNL Florin Cîțu spune că nu există „compatibilitate” între el și PSD sau USR, pentru că cele două partide l-au dat jos prin moțiune de cenzură.

De asemenea, Cîțu afirmă că nu va face parte din viitorul Executiv.

„Marcel Ciolacu a spus că nu vrea să discute cu mine. La celelate negocieri am fost. Şi la minorităţi am fost prezent, am fost şi la UDMR. Dacă vor fi discuţii cu USR, bineînţeles că voi fi acolo.

Marcel Ciolacu a fost foarte specific, a spus că nu are ce discuta cu Florin Cîţu. Când cineva îţi închide uşa în nas, nu mai ai ce să discuţi, dar e bine că există discuţie u premierul desemnat, care are un mandat din partea PNL.

La toate negocierile politice am participat. Vom vedea cum vor merge aceste discuţii. Ceea ce vreau să spun eu este foarte important. S-a tot vorbit de responsabilitate în această perioadă. Ăsta e momentul. Acum avem șansa să aratăm că sunem responsabili și cei de la USR și cei de la PSD, să trecem România prin iarnă.

Eu am arătat că sunt responsabil și am făcut acel pas, am venit cu un alt premier. PNL a înțeles momentul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button