Politică

Primarul PNL: Dacă mâine ar fi alegeri, ar fi o catastrofă. S-ar putea să fim sub AUR

Primarul Resitei, Nelu Popa (PNL), are critici dure la adresa conducerii centrale a partidului, susțînând că partidul a ajuns chiar sub AUR în privința intenției de vot.

„Oamenilor ăstora parcă li s-a întunecat mintea pentru că e suficient să comanzi un sondaj de opinie să vezi unde ne-am dus.

Cred că dacă mâine ar fi alegeri, ar fi o catastrofă. Cred că PSD s-a dus spre 40 la sută fără să facă nimic. Probabil și AUR s-a dus la deal și noi s-ar putea să fim sub AUR la ora asta! Reacția președintelui Iohannis cu Cioloș mi se pare total inadecvată, mi se pare o glumă de prost gust!

Și, vă devoalez o discuție privată, mă aflu în situația în care mi-a spus Ilie Bolojan, în decembrie anul trecut: ‘Nelule, nu știu ce se întâmplă, dar s-ar putea că peste trei-patru luni să ne căutăm partid!’ Mă uit stupefiat la tot eșichierul politic și nu înțeleg nimic”, a declarat Nelu Popa.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

  • Să fie demis (78%, 11.228 Votes)
  • Să rămână președinte (13%, 1.793 Votes)
  • Nu știu, voi lua o decizie atunci (7%, 961 Votes)
  • Nu particip la vot (2%, 355 Votes)

Total Voters: 14.337

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button