PoliticăPrima Pagină

Incompetența și hoția ucide: Iohannis, Cîțu și PNL, vinovați de morții din spitale

De aproape 12 luni suntem conduși de un guvern de incompetenți și de hoți. Primul bandit al țării ne anunța în vară că am învins pandemia împreună cu arlechinul său pus șef peste PNL- Cîțu Florin Vasile. Boc, Cîțu și Bode au organizat petreceri la Cluj cu sute de mii de oameni fix când se prefigura o explozie a cazurilor de covid.

Tot primul bandit al țării a organizat un chiolhan cu 5.000 de nătărăi aduși de prin toate colțurile țării fix în centrul Bucureștiului nerespectând nici o regulă din cele impuse românului de rând. Acum acești bandiți aruncă vina pe rivalii politicii, formatorii de opinie și presa care nu le ține trena. Acum vor și guvern militar cu PSD la butoane.

Deși a crescut datoria publică cu peste 50 de miliarde de euro, PNL nu a găsit vreo 80 de milioane de euro ca să cumpere tratamentul necesar celor 40.000 de români care au murit până acum de covid.

Pandemia a fost catastrofal gestionată cu un președinte iresponsabil, un premier PNL mai interesat de alegerile interne decât de viața românilor și un ministru USR la sănătate ce nu a dispus achiziția de medicamente deși ele există.

Am avut 12 luni ca să nu fim în această situație, ca să fim pregătiți pentru ce este mai rău, să învățăm din experiența celorlalți. Nu am folosit deloc timpul câștigat și sacrificiile de anul trecut.

Ironic este că atât președintele cât și fostul premier nu se simt deloc vinovați pentru morții din spitale.

Principalul vinovat este cu siguranță Klaus Iohannis, cel care conduce de 7 ani România și o conduce prost, direct în gard.

Românii manifestă un maxim dispreț față de acesta, aroganța și lipsa de preocupare față de o viață mai bună pentru români a devenit evidentă.

Mai sunt 3 ani până la alegerile prezidențiale, dar mai are rost ca românii să piardă trei ani?

Back to top button