PoliticăPrima Pagină

PSD a mințit cu anticipatele: Votează Generalul!

PSD a mințit din nou, exact așa estima toată lumea. Cei care conduc partidul au spus că vor la anticipate, dar acum nu mai vor. S-au sucit și sunt deschiși spre o susținere a unui guvern minoritar PNL.

Ciucă este omul lui Iohannis, nu este un independent. Practic PSD se pune iar sub piciorul președintelui. Ciucă este doar o variantă de compromis ca să lase PSD varianta de a putea vota dar să spună că salvează țara, dar vor sta în opoziție.

Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu își bat joc de români, încercând să îi manipuleze ordinar pentru a păstra la butoane statul paralel chiar și după plecarea lui Iohannis de la Cotroceni în 2024. PSD speră să revină pe cai mari la următoarele alegeri ca salvatorii națiunii însă ei sunt băgați cu mâinile până la coate în bugetul statului cu firmele lor de partid împreună cu tâlharii din PNL.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button