Politică

Generalul Oprea îl susține pe Nicolae Ciucă: Felicitări!

În România la momente de cumpănă apare întotdeauna pe interval interesul național. Din păcate la noi interesul național a ajuns să fie reprezentat de cele mai ”slinoase” personaje. Odată cu interesul național al celui mai hulit președinte a-l României, de la Iliescu încoace, venerabilul Werner Iohannis, a fost activat și generalul izmană, Gabriel Oprea, în susținerea unui mare erou la apelul bocancilor, Nicolae Ciucă.

Gabriel Oprea: „Nicolae Ciucă e cea mai bună alegere de premier în aceste vremuri. Președintele Iohannis a făcut o mutare excepțională.”

Asta e România în care trăim și se pare că nu mai scăpăm de această mafie ce a capturat țara. Tot circul cu pandemia, numărul de morți, restricțiile și certificatul verde, pare un plan bine ticluit de cloaca Cotroceniului pentru a instaura un guvern militar și salvarea mandatului de preș-edinte a-l domnului Werner, să nu cumva să se aleagă cu o demitere rușinoasă.

Klaus Werner Iohannis ne anunța că am învins pandemia împreună cu arlechinul său Florin Cîțu și trepădușii de la USR care au condus ministerul Sănătății, aruncând efectiv țara în ghearele valului patru pandemic, iar acum tot ei ne oferă salvarea prin iepurașul scos din joben – Jeneralu’ Ciucă și guvernul militar. Domnul general izmană Oprea are sarcina de a negocia strâns înțelegerea cu PSD, respectiv tractoristul Stănescu, analfabetul Ciolacu și gargaragiul cu alură de interlop, Sorin Grindeanu.

Se lasă cu mulți epoleți la popotă că doar sunt multe miliarde de furat din PNRR și PNDL 3 Anghel Saligny. ”Succesuri!”

Back to top button