Politică

‘Ana Pauker’ de la USR PLUS, consilier local la Timișoara, a fost dată afară din partid

Consiliera USR Plus Timișoara, Ana Munteanu, cunoscută ca ‘Ana Pauker’ de la USR PLUS Timișoara a fost suspendată din partid un an de zile și își pierde funcția de consilier local.

Ana Pauker de Timișoara a mers cu jandarmii după ea să amendeze patronul unei cafenele care nu ar fi respectat regulile. Totul a fost regizat de Ana Munteanu și colegii săi de la USR PLUS. Consiliera USR s-a făcut de râs în mediul online după acțiunea sa, mai ales că după a încercat să se scuze și să își explice faptele într-un clip video cu limbaj vulgar, în care plângea și suspina pe Facebook.

Consiliera USR PLUS Ana Munteanu s-a ales cu porecla „Ana Pauker” de Timișoara, după ce a exclamat în mediul on-line, „ Să vină Miliția!” .

„Condamnăm cu fermitate violenţa verbală din mediul online. Elementele de limbaj suburban şi ameninţările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie. Indiferent de greşelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament. Condamnăm, de asemenea, ştirile false fabricate şi promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferinţa victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea, în ansamblul ei, are nevoie să respingă astfel de practici şi să încurajeze propagarea adevărului. Ştirile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”, o apără Biroul Politic USR Timiş.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button