Politică

Nicolae Ciucă, premierul GENERAL: Voi negocia cu forțele responsabile

Premierul propus Nicolae Ciucă a declarat joi, după anunțul lui Klaus Iohannis, că a înțeles încredințarea acestui mandat „ca un gest de responsabilitate”, anunțând totodată că va negocia cu toate forțele responsabile pentru alcătuirea noului guvern.

„Am înțeles încredințarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăși situația de criză în care ne aflăm, astfel încât cetățenii să poată să beneficieze de tot ceea ce poate un Guvern în deplinătatea sa să ofere prin deciziile și acțiunile pe care le întreprinde.În acest sens, vom negocia cu toate forțele responsabile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să reușim să alcătuim Guvernul și, de asemenea, să negociem cu toate forțele responsabile astfel încât Guvernul propus să poată să fie aprobat în Parlament.Vă mulțumesc!”, a spus Ciucă, la Cotroceni.Klaus Iohannis i-a urat succes în negocieri și în formarea Guvernului.

„Domnule prim-ministru desemnat, vă doresc mult succes în negocieri și în formarea Guvernului! Iar dumneavoastră vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!”, i-a spus președintele.

AUR și USR au anunțat că nu îl vor vota pe Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Back to top button