Politică

Klaus Iohannis îi amenință pe nevaccinați: Vor avea parte de multe restricții

Klaus Iohannis s-a substituit Guvernului, cu de la sine putere, și i-a amenințat pe cei nevaccinați cu restricții, încălcând din nou Constituția României, după o ședință la Palatul Cotroceni.

”Guvernul va hotărî, în cel mai scurt timp, cel târziu vineri, foarte concret ce restricții intră în vigoare, asta după ce Comitetul Național și experții în materie vor stabili cu toate detaliile aceste norme și le vor transpune, sigur, și în limbaj juridic. Vreau să dau doar câteva exemple care nu sunt exhaustive. De exemplu, va fi restricționată circulația noapte, excepţie făcând cei vaccinați și cei care sigur cu legitimație de serviciu au o treabă legitimă de rezolvat.

În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis numai cu certificatul verde, iar cei nevaccinați, din păcate, vor avea o sumedenie de restricții. Aceste lucruri, sigur, se vor îmbunătății pe măsură ce lumea înțelege să se vaccineze și vom scăpa de această pandemie.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele nu a precizat în baza cărui articol din Constituție vor fi îngrădite drepturile și libertățile.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button