Știrile 60m.RO

Cătălin Cherecheș își dă soacra pe mâna procurorilor

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se leapădă de soacra sa spunând că trebuie să fii „tâmpit” să încerci să mituiești judecătoarea din dosarul său, că soacrei sale ar trebui să i se aplice cele mai drastice prevederi legale dacă a încercat un asemenea lucru și că el nu exclude ca soacra lui să fi făcut o „manevră intenționată”.

„Lăsați-mă să mă documentez și eventual mă sunați în câteva minute pentru că habar nu am despre ce e vorba (…) De unde să știu eu? Mi se pare o prostie. Dacă a făcut așa ceva, oricum nu a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale cât de drastice, pentru că lucrurile astea mi se par niște cretinități. Mi se pare o chestie pe care un om normal nu are cum să o facă, trebuie să fii tâmpit…dar lăsați-mă să vorbesc cu nevastă-mea să văd despre ce e vorba. Acum am aflat, de două minute, nu știu absolut nimic. Cu soacra nu am vorbit de când m-am însurat”, a declarat Cherecheș, miercuri, la Antena 3.

„Nu e exclus să fie o manevră din asta chiar intenționată, chiar și de către soacră-mea. Dar lăsați-mă să mă documentez un pic. Nu știu, eu nu am încredere decât în mama și în Dumnezeu, că tata a murit”, a adăugat edilul.

El a menționat că nu știe ca socra lui să o cunoască pe mama judecătoarei din dosarul său.

Curtea de Apel Cluj urmează să pronunțe un verdict pe 24 noiembrie în dosarul în care DNA îl acuză pe primarul din Baia Mare de luare de mită.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button