Politică

Ciolacu anunță că Iohannis a acceptat: PSD intră la guvernare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul său este pregătit să preia guvernare şi deja are 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, precum şi pachete de legi care aşteaptă să fie adoptate.

Întrebat la România TV, marţi seară, dacă se teme să preia guvernarea, Marcel Ciolacu a răspuns că nu se teme şi că PSD este pregătit pentru acest lucru.

”Nu. Chiar suntem pregătiţi. Avem aproape 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, avem pachete de legi fixe şi pe domenii cu ce trebuie de făcut în România în continuare. Astăzi am trecut legea cu consumatorul vulnerabil. PSD a cerut şi a făcut 3 comisii că ei voiau să ducă la 1 ianuarie legea, că nu era o prioritate pentru actualii, nici pentru USR, nici pentru PNL”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a adăugat că doar astăzi s-a trecut prin trei comisii şi plen Legea consumatorului vulnerabil.

”S-a reuşit astăzi, prin trei comisii şi prin plen, democratic, să avem de la 1 noiembrie o lege pentru consumatorul vulnerabil”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că formaţiunea are pregătite diferite pachete de legi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button