Știrile 60m.RO

VIDEO // AUR, la DNA în cazul coruperii deputaților. Ciprian Titi Stoica: mi-au fost oferite funcții, însă noi nu suntem de vânzare

Deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica, alături de co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor s-au prezentat la DNA pentru audiere în cazul tentativei de mită a deputatului PNL, Cosmin Șandru.

Fratele nostru, Ciprian Titi Stoica a fost la DNA pentru a da declarații referitoare la încercarea PNL-iștilor lui Cîțu de a-l corupe. E timpul să facem curățenie în politica românească”, se arată într-o postare a Alianței pentru Unirea Românilor.

Potrivit deputatului AUR, membrul PNL i-a cerut să nu susțină moțiunea în schimbul unor numiri în funcții publice.

Prima propunere a fost aceea de a mă vedea cu domnul premier Cîțu și a doua a fost puțin mai explicită și mai detaliată, în sensul în care mi-au fost oferite funcții în deconcentrate pentru ai mei. Pe parcursul întâlnirii am refuzat de trei ori propunerile. Așteptăm ca autoritățile competente să decidă”, a declarat deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica, în fața DNA.

Liderul AUR, George Simion, a publicat, luni seara, pe contul său de YouTube, mai multe înregistrări care arată că PNL „ar fi încercat să mituiască parlamentarii” formațiunii, oferindu-le diverse funcții. Conform înregistrărilor, Cosmin Șandru, parlamentar PNL de Timiș, încearcă să îl convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlamentul ce vizează moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

Back to top button