PoliticăPrima Pagină

Dan Bucura: Respect George Simion și partidul AUR. Restul partidelor mimează opoziția la Cîțu

Dan Bucura face dezvăluiri incendiare de pe scena politică în legătură cu o șpagă de 760 de mii de dolari, negociată direct de premierul Florin Cîțu prin sms și șeful Unifarm Adrian Ionel. Jurnalistul Dan Bucura îl laudă pe George Simion și partidul AUR deoarece s-au autosesizat în această speță, iar celelalte partide mimează opoziția la Florin Cîțu.

„Indiferent ce ar spune unii sau altii, George Simion are tot respectul meu în povestea dosarului Unifarm! AUR a fost singurul partid parlamentar ce s-a autosesizat după dezvăluirile referitoare la schimbul dubios de mesaje dintre premierul demis Florin Cîțu si denunțătorii din acel dosar penal. Restul partidelor, desi mimează opoziția la Cîțu au tăcut mâlc. – E prea groasă, băieți și nu vreți să îl băgați la apă pe Florin Cîțu? V-a plăcut jaful de anul trecut??📍Cei de la AUR m-au anunțat oficial că vor cere în Parlament comisie de anchetă pe achizițiile UNIFARM!! O să se lase cu lacrimi pe la liberali si nu numai. Să sperăm că îi lasă serviciile să o si facă.. Pentru cine nu a citit încă ancheta, iată aici textul: https://jurnalist.ro/sms-uri-incendiare-citu-aveti-o-problema-cu-unifarm-denuntator-s-au-cerut-760-000-euro-spaga/?”, a scris jurnalistul Dan Bucura pe pagina sa de Facebook.

George Simion și mai mulți parlamentari AUR și-au petrecut circa cinci ore în sediul Direcției Naționale Anticorupție, săptămâna trecută, pentru a fi audiați în cazul mitei oferite de echipa câștigătoare conduse de Florin Cîțu în schimbul neparticipării la votul pentru moțiunea de cenzură.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button