Politică

Adrian Axinia: Nimic fără Dumnezeu! Neomarxiștii doresc inocularea unei atitudini anti Biserică, anti Dumnezeu

Deputatul AUR, Adrian Axinia, a constat cu îngrijorare o întețire a atacurilor la adresa Bisericii Ortodoxe Române, deși biserica a fost dintotdeauna sursă de lumină sufletească, râu de nădejde, dar și leagăn cultural sau scut împotriva cotropitorilor.

„Toate problemele în această țară sunt rezolvate, iar Biserica reprezintă problema cea mai mare? Biserica a fost dintotdeauna sursă de lumină sufletească, râu de nădejde, dar și leagăn cultural sau scut împotriva cotropitorilor. A fost cel mai mare sprijin, câteodată singurul. Desi progresiștii, așa numiții neomarxiști doresc inocularea unei atitudini anti Biserică, anti Dumnezeu, nu vor reuși. Numai o educație de tip religios este capabilă să întărească sufletește omul, mai ales în fața situației în care ne-a adus actuala clasă politică (sărăcie, șomaj, insecuritate). În acest sens, menținerea orelor de educație religioasă în școli, este vitală. Societatea de astăzi este una în care evoluția și modernitatea sunt înțelese greșit. Omul a devenit singuratic, egoist, lipsit de cele mai frumoase sentimente care pot exista. Problema și mai mare este că nici nu conștientizează faptul că toate acestea se întâmplă întotdeauna în absența Lui Dumnezeu. Biserica are delicatul rol de a-i readuce aproape de Creator. Să ne concentrăm atenția și nemulțurirea către instituțiile statului care în loc să își îndeplinească rolul pentru care au fost înființate, se concentrează pe îmbogățirea „băieților deștepți”. Asta este adevărata problemă cu care ne confruntam. Să lăsăm Biserica în pace!”, a declarat deputatul AUR de Prahova, Adrian Axinia.

Presa progresist neomarxistă finanțată de elemente străine națiunii noastre atacă subversiv Biserica pentru a ne distruge valorile și credințele milenare.

„Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii.”, afirma marele gânditor și istoric al neamului românesc, Nicolae Iorga.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button