Politică

George Simion aruncă bomba despre PNL și trădătorul Rareș Bogdan

Co-fondatorul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, lansează acuzații dure la adresa Partidului Național Liberal și a lui Rareș Bogdan. Liderul AUR susține că a fost sunat de prim-vicepreședintele PNL chiar înainte de moțiunea de cenzură. Ce i-a spus Rareș Bogdan la telefon?

Aflat într-un platou de televiziune, miercuri seară, George Simion a dezvăluit că membrii formațiunii sale politice au fost sunați și de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, pentru a discuta un lucru important cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Declarația lui Simion vine după ce, în ziua moțiunii, a depus la DNA mai multe înregistrări cu membri ai PNL care negociau cu membrii AUR și le cereau acestora să nu voteze moțiunea, în schimbul unor avantaje sau funcții.

Dezvăluiri în direct după ce a trecut moțiunea de cenzură

Liderul AUR a susținut în direct, la România TV, că a vorbit cu Rareș Bogdan, care i-ar fi spus ”că o rezolvăm” și că ”nu e bine să se bage în Congresul PNL”.

”Ne-a sunat și Rareș Bogdan cu ”Hai că o rezolvăm”, că ”Nu e bine, de ce vă băgați voi acum în Congresul PNL? Retrageți-vă moțiunea”. Era șocat că nu le-am cerut nimic. I-am zis că ne deranjează faptul că spui că suntem cu extrema dreaptă. Și i-am zis, vezi că facem parte dintr-o zonă a conservatorilor”, a spus George Simion, miercuri seară, la România TV.

Plângere penală la DNA

George Simion continuă răzbunarea pe liberali, după ce luni, 4 octombrie, deputatul Ciprian-Titi Stoica (AUR) a depus la DNA o plângere penală cu privire la infracţiunile de trafic de influenţă şi dare de mită, săvârşite de deputat Cosmin Şandru şi PNL.

Copreşedintele AUR, care este George Simion, a declarat atunci că au depus o sesizare la DNA cu privire la faptul că PNL ar fi încercat să cumpere parlamentarii AUR să nu se prezinte la votul pentru căderea lui Cîțu. Ulterior, Simion a publicat, pe contul său de YouTube, o înregistrare audio în care susţine că deputatul Cosmin Şandru (PNL) ar fi încercat să-l convingă pe deputatul Ciprian-Titi Stoica, de la AUR, să lipsească de la votul moţiunii de cenzură.

Guvernul Cîțu a picat cu 281 de voturi – George Simion și Ciprian Titi Stoica discută cu procurorii DNA

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button