Social

VIDEO: Emma Răducanu, despre venirea în România: Am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem!

Organizatorii turneului Transylvanio Open au postat un scurt mesaj video al jucătoarei Emma Răducanu, în care câştigătoarea ultimei ediţia a US Open spune că abia aşteaptă să revină în ţara tatălui ei.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvainia Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa!”, a spus ea, în limba română.

Simona Halep, belgianca Elise Mertens, britanica Emma Răducanu, recent câştigătoare a US Open, Anett Kontaveit din Estonia şi spaniola Paual Badosa sunt jucătoarele cel mai bine clasate înscrise la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca.

Partidele se vor juca între 23 şi 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Transylvania Open va fi ultima competiţie înintea Turneului Campioanelor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button