Politică

Dumitru-Viorel Focșa: Nu statul a eșuat, ci tridentul Iohannis-Cîțu-Arafat este responsabil pentru acest eșec

Dumitru-Viorel Focșa, deputat AUR, atacă tridentul Iohannis-Cîțu-Arafat pe care îl consideră drept responsabil pentru tragediile din sistemul sanitar românesc. Unde este România lucrului bine făcut, unde este România normală? Nu este, statul român a eșuat, iar șeful statului este principalul responsabil pentru acest eșec, susține Dumitru Focșa.

„Obsedat eminamente de concentrarea puterii în propriile mâini, prin SRI-ul său, SPP-ul său și Guvernul său, singura realizare incontestabilă a celor două mandate este repetarea tragediilor din spitale. Din păcate, ceea ce Klaus Iohannis a semănat prin nepăsare, culeg românii atunci când își numără morții.

Incendiul din Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța este încă o dovadă a faptului că tridentul Iohannis-Cîțu-Arafat, în loc să salveze vieți, numără morți. Este încă o dovadă că incompetența face victime, că administrația centrală și locală se află pe mâinile unor oameni depășiți de realitate.

Dacă aveți un minimum de onoare, o demisie este cea mai bună ieșire din acest joc. O demisie pe care nu v-o cer doar eu, în calitate de parlamentar AUR de Constanța, ci ar trebui să v-o ceară propriile conștiințe. Dacă aveți așa ceva.

Sincere și profunde condoleanțe familiilor îndoliate! 

Bunul Dumnezeu să îi ierte pe cei plecați dintre noi și să îi odihnească în rândurile drepților!“, se arată în declarația deputatului Dumitru-Viorel Focșa.

Back to top button